Over inpaklijst

Hulp bij vakantie voorbereiding

 
Inpaklijst.nl is een website waar u snel en gratis een op maat gemaakte paklijst en vakantie checklist kunt maken. Dat kan veel tijd en stress schelen tijdens de voorbereiding van uw vakantie. Als u bij ons een vakantielijstje maakt weet u zeker dat u goed voorbereid op reis gaat.
 
Het is onze bedoeling om u snel en zonder veel moeite een overzicht te geven van de dingen die u mee kunt nemen op vakantie. Daarbij vragen we geen persoonlijke gegevens zoals naam en adres maar alleen de gegevens die van belang zijn om uw reis in kaart te brengen en zo te kunnen bepalen wat u precies nodig heeft tijdens uw reis.

Gratis paklijst?

Jazeker, het maken van een persoonlijke inpaklijst is geheel gratis. We verdienen ons geld met advertenties op de site. Daarbij letten we er op dat deze niet storend zijn maar juist een goede aanvulling voor uw vakantie of reisplannen. Het is ons doel om u met onze advertenties te ondersteunen, of te inspireren. Op de paklijst ziet u dan ook alleen advertenties die voor u relevant zijn.

Adverteren?

Bied u diensten of producten aan voor reizigers? Dan is Inpaklijst.nl een ideaal platform om uw bedrijf te introduceren aan uw doelgroep. Kijk op onze Adverteren pagina voor meer informatie.

Loading